skip to Main Content
1-800-987-654 admin@totalwptheme.com
Tokyo Marathon – Asiens Största Lopp

Tokyo marathon – Asiens största lopp

Om man väljer att se världen som löpare så får man med Tokyo Marathon en utmärkt chans att utforska en av världens mest intressanta platser till fots – Tokyo. Asiens hjärta både kulturellt och finansiellt bjuder varje år in till en löparfest som har svårt att hitta sin like.

Som den mest exotiska platsen bland dem där Wold Marathon Majors hålls bjuder Tokyo på en alldeles fantastisk upplevelse. Förutom att loppet, som en del av sex i World Marathon Majors, givetvis har en storpublik som följer det så går det genom en stad som inte liknar någon annan. Så många löpare försöker varje år att få en startplats till loppet att arangörerna är tvungna att begränsa antalet startplatser samt att lotta ut dem bland alla de tusentals löpare som vill springa loppet varje år.

I Tokyo dominerar återigen kenyanerna

Ni som är uppmärksamma läsare kanske har uppfattat att det, de senaste åren har smugit sig in löpare från andra nationer än de kenyanska på topplistorna. I Tokyo håller de dock fortfarande fanan högt. Banrekorden, både för män och för kvinnor hålls av löpare från den främsta löparnationen i världen.

Back To Top
Total